Elke filmster heeft dit in zijn camper op een filmset

Een filmset is altijd weer anders, maar het heeft soms ook veel dezelfde items. Benieuwd wat er altijd in elke camper van een filmster ligt?

Licht

In elke camper op welke filmset dan ook zal je zien dat de filmsterren altijd goed licht hebben. Daar kunnen ze hun eigen make-up bekijken, doet de visagist hun make-up en oefenen ze hun scènes in de spiegel. Even zien hoe je er zelf straks uitziet op het witte doek is altijd handig.

Deurborden

Om niet gestoord te worden als het niet hoeft, of om natuurlijk te showen dat dit hun eigen privé trailer is, hebben sterren vaak deurborden op hun camper. Een prachtig mooi bordje met hun naam erop, zodat iedereen kan zien dat de grootste trailer aan hen toebehoort. Als grote ster moet je natuurlijk pronken met je zorgvuldig opgebouwde naam en een goed naambordje draagt daar zeker aan bij. Er zijn zelfs sterren die de hele deur laten personaliseren met teksten, plaatjes, foto’s, veel kleur en natuurlijk in dikke letters: de naam.

Rare eisen

Sommige filmsterren houden er vreemde gebruiken op na. Zo wil de één een heel tropisch paradijs naast de set en de ander een levende kreeft op de set, voor het geval er iemand zin krijgt in kreeft. Je kan het zo gek niet bedenken of een filmster heeft wel een paar eisen voor in het contract. Zo geldt bijvoorbeeld voor Jennifer Lopez dat ze alles in haar persoonlijke trailer wit wil hebben. Wit is de kleur van rust en dat heeft ze nodig tijdens de hectische filmdagen. Witte muren, witte dekens, witte kaarsen, witte borden, witte handdoeken. Noem maar op.

Eten

Iets anders heel belangrijks voor sterren is natuurlijk hun dieet. Er liggen nooit zo maar snacks in de camper van een ster, maar altijd keurige maaltijden. Netjes afgewogen snacks en altijd maar dan ook altijd koud water in de koelkast. Als beroemd acteur moet je natuurlijk op je figuur letten en daar hoort nou eenmaal een streng dieet bij. Voor iedereen is dat weer anders en compleet gepersonaliseerd. Ook op de huidige filmsets verandert het een en ander, maar sommige items zullen nooit weg te denken zijn uit de filmbusiness.

You May Also Like