Waar vindt je echte spanning online?

Bij thriller.nl zijn we op zoek naar de beste thrills en dus ook naar de plekken waar die gevonden kunnen worden. Boeken en films zijn twee logische uitgangspunten. Wie er een boekhandel binnen loopt wordt verwend met schappen vol thrillers en thrillers. Wie enkel thrillers lezen wil, kan de rest van zijn of haar leven vooruit. Heerlijk natuurlijk, maar wij willen méér. Waar kunnen we nog meer dezelfde spanning en adrenaline vinden die verder alleen maar in de boekhandel of bioscoopzaal te halen valt? Wij hebben sinds kort een nieuwe suggestie: online slotmachines.

Online slotmachines zijn tegenwoordig daverend spannend. De tijd dat je alleen maar op zoek kon naar een citroen, rode zeven of goudstaaf is inmiddels allang verstreken en doet echt te kort aan wat het uitgebreide aanbod tegenwoordig allemaal te bieden heeft. Inmiddels zijn er honderden en honderden verschillende gokkasten. De basis is allemaal hetzelfde: je krijgt willekeurig een aantal symbolen voorgeschoteld die wellicht winnende combinaties zouden kunnen zijn. Zelfs de rollers zijn niet meer overal gegarandeerd – sommige gokkasten laten alle symbolen omlaag vallen en verdwijnen op het moment dat ze winst opleveren. Die gaten worden opgevuld doordat de rest van de symbolen omlaag vallen en de bovenste rijen gevuld worden met nieuwe symbolen van boven. Zo kunnen er lange reeksen ontstaan waarin je maar winst blijft pakken.

Ook is er het echt Nederlandse DutchFlip. In dit spel ga je op zoek naar Nederlandse klassiekers: rode fietsen, blauwe klompen en een bos witte tulpen zijn drie van de meest wingevende symbolen. Behalve winstcombinaties bieden veel gokkasten ook extra spellen of bonussen. In DutchFlip speel je de bonus vrij door op zoek te gaan naar drie gouden windmolens! Zodra er dus twee gouden windmolens op de rollers voorbij komen glijden, weet je dus dat het billenknijpen geblazen is.

Toch iets anders?

Mochten gokkasten jouw hart niet sneller doen kloppen, dan kan dat misschien wel met het wedden op sportwedstrijden. Op de website kan je daar namelijk ook op inzetten. Mocht je bijvoorbeeld graag naar Max Verstappen kijken op zondagmiddag, dan kan je ook geld op hem of op een van de andere coureurs inzetten. Het werkt eigenlijk best simpel: voordat de wedstrijd van start gaat, heb je de kans om een bedrag in te zetten op welke coureur jij denkt dat er met de winst vandoor zal gaan. Als je het juist hebt, dan staat jou een geldprijs te wachten! De Formule 1 kent relatief veel onzekerheid, waardoor de prijzen vaak relatief hoog zijn. Er zijn natuurlijk een flink aantal coureurs die elk weekend mee dingen voor de prijzen – de Red Bulls, Ferrari’s en Mercedessen natuurlijk, maar ook coureurs als Lando Norris en Fernando Alonso weten vaak een vrij serieuze gooi te doen naar het podium.

Er zijn hier dus in ieder geval genoeg thrills te vinden. Check dus vooral de website om te kijken of er iets voor jou bij zit – behalve gokkasten en sportwedstrijden is er natuurlijk nog veel meer te doen!

You May Also Like