Films voor meiden die je moet zien – Binge Watch Waardige Chick Flicks

Voor een Girls’ Night in heb je een maar een paar dingen nodig: leuke vriendinnen, wijn, popcorn en natuurlijk chick flicks. Chick flicks, oftewel, leuke films voor meiden/vrouwen, worden in overvloed gemaakt. Hier hebben wij de beste voor je op een rij gezet.

Mean Girls

Een onvergetelijke klassieker binnen het genre. Wie kan de strijd tussen het lieve nieuwe meisje (Lindsay Lohan) en de geharde populaire tiener en Queen Bee (Rachel McAdams) vergeten. Dit brengt geheid de nodige middelbare school gevoelens terug. Wellicht is dit iets te Amerikaanse, maar ook wij kennen in Nederland wel een beetje hetzelfde. .

Twilight

Team Edward enTeam Jacob zijn nog steeds springlevend!  Je kunt alle films in 1 avond kijken, zodat je de romantische ontwikkelingen tussen Bella en Edward en Jacob weer helemaal in kaart kunt brengen. Veel jonge tienermeisjes zwijmelen weg bij deze populaire vampierfilms. Jij ook?

The Fault in Our Stars

Er is nog een ingredient nodig voor een geslaagde avond: tissues. Het wordt geheid huilen geblazen met The Fault in Our Stars. Het liefdesverhaal tussen de zeieke Hazel en Gus.

Clueless

Een echte klapper uit de jaren 90. Een blockbuster van formaat over school, vriendschap en liefde. Let ook goed op de kleding die gedragen wordt in Clueless. Het is nu gewoon weer helemaal hip!

Freaky Friday

Nog steeds vaak ruzie met je moeder? Vaak niet zo vaak als toen je nog een vervelende puber thuis was. In de film worden moeder en tienerdochter van lichaam verwisseld, en ervaren ze elkaars realiteit. Een leuke komedie.

The Sisterhood of the Travelling Pants

Wie houdt er niet van een film over vriendschap? In The Sisterhood of the Traveling Pants gaan 4 beste vriendinnen allemaal op ieder hun eigen avontuur, maar blijven ze verbonden met elkaar. Een van de manieren om dit te doen is door om de zoveel tijd dezelfde broek te dragen.

The Notebook

De ultieme romantische zwijmel film. Zelfs jongens houden het niet droog. Het is het de geschiedenis van het liefdesverhaal an Noah en Allie. Het rijke meisje en de normale jongen, voor wie het niet makkelijk gemaakt wordt om samen te zijn.

Bring It On

Wij kennen het concept van cheerleaders nog niet echt, maar in Amerika is het heel groot. Desondanks is Bring it On een leuke film over hoe meisjes met elkaar om gaan.

You May Also Like