Beste Middeleeuwse films en series op Netflix

Op Netflix zijn er continu mooie series en films te bewonderen. Ook zijn er veel middeleeuwse films waar je van kunt genieten. Het is goed om de verschillende films en series te bekijken. Je maakt een stap terug in de geschiedenis en je krijgt in de middeleeuwen te maken met de tyfus, pest, cholera en de pokken. De straffen zijn ook ongekend. We hebben een aantal goede tips voor je.

Braveheart

Het is een echte klassieker en het is een geweldige film. Het is volop genieten van deze geweldige film. We weten zeker, dat je geen seconde van deze film wilt missen. Het is een verhaal over liefde, strijd en leiderschap. Het is een verhaal waar je van zult genieten. Zelfs als je de film al een keer eerder hebt gezien is het mooi om hem te kijken.

La Catedral del Mar

Het is een serie welke zich afspeelt tijdens de middeleeuwen. Het is een middeleeuwse serie in Spanje. Het is geweldig om de serie te zien en te volgen. Het krijgt goede beoordelingen van de kijkers.

Disenchantment

Matt Groening is de maker van de Simpsons. Hij heeft deze nieuwe serie gemaakt en het speelt zich af in de middeleeuwen. Het verhaal gaat over een prinses met alcoholproblemen. Ze trekt rond met een demon en een elf. Het is een hilarische serie waar je volop van kunt genieten. Het wordt op Netflix uitgezonden.

Macbeth

Het is een klassieker van Shakespeare. Het is een film over de strijd rondom de Schotse troon. Het is allemaal in een modern en ook wat bloederig jasje gestoken. Het is volop genieten en de film is zeker de moeite waard om te kijken.

Ironclad

De film speelt zich af in de middeleeuwen en ten tijde van de kastelen, ridders, veldslagen en flinke vechtpartijen. Het is een ware actiefilm. Het is heerlijk om te zien hoe de Magnificent Seven het kasteel tegen Koning John verdedigen. Engeland regeerde met harde hand. Niemand zit daar op te wachten. De acteurs zijn om van te smullen. Het is een geweldige film.

Black Night

Het is een film met Martin Lawrence. Hij is een pretparkmedewerker welke opeens in de middeleeuwen terecht komt. Hij krijgt daar ruzie met een boosaardige Koning. Het is een geweldige en hilarische film. Het is een aanrader om eens goed te gaan lachen.

Ontdek het allemaal! Het is genieten.

You May Also Like