de nummer 1 van onze spannendste actieseries

Beste actie series – Spannendste series vol met actie

Er zijn heel wat vette actie series die je zou moeten zien. Elk jaar komen er weer goede series bij, dus er is altijd wel weer iets nieuws dat de moeite waard is. Nadeel is dat je op een gegeven moment door de bomen het bos niet meer ziet. Om je tegemoet te komen hebben we de beste actie series voor je op een rijtje gezet. Zo kun je voorlopig weer even vooruit en hoef je niet bang te zijn dat je begint aan een serie die niet de moeite waard is. Onderstaande lijst bevatten actie series die heerlijk wegkijken! 

  1. Shooter 

Misschien komt deze titel je wel érg bekend voor. En dat kan kloppen. De serie is namelijk gebaseerd op de gelijknamige film uit 2007. In die film krijgt Mark Wahlberg de moord op de president van Amerika in zijn schoenen geschoven. Vervolgens moet hij vluchten om te niet opgepakt te worden, maar tegelijkertijd wil hij natuurlijk bewijzen dat hij onschuldig is. Dit spannende verhaal is in 2016 opnieuw uitgebracht, maar dan in serie vorm. De serie heet dus ook Shooter en is net zo’n aanrader als de film. Er liggen twee seizoenen voor je klaar en een derde is al onderweg. In de serie vertolkt Ryan Phillippe de rol van Bob Lee Swagger. Swagger is een ex-marinier en een briljante sluipschutter. Spanning gegarandeerd!

  1. The Last Kingdom 

In de serie The Last Kingdom waan je je terug in de tijd van de Vikingen. Er is in deze serie sprake van een bloederige strijd waarbij Engeland er alles aan moet doen om het einde van de Britse koninkrijken te voorkomen. Wessex is het laatste koninkrijk dat nog niet gevallen is en nog kan standhouden tegen de Vikingen uit Denemarken. Er staat een seizoen op Netflix, maar de tweede is onderweg!

  1. Ash vs Evil Dead 

Deze serie heeft het allemaal: actie, horror en komedie. Wat wil je nog meer! De serie verscheen in 2015 en kreeg vele kijkers. Ash is een man van middelbare leeftijd die de hoofdrol heeft in deze serie. Hij heeft weinig gepresteerd in zijn leven, maar hij krijgt nu de kans op daar verandering in te brengen. Er staat een dodelijke plaag klaar om de wereld te vernietigen en er staan allerlei kwaadaardige mensen klaar om daarbij te helpen. Ash is de enige die dit kan voorkomen.

  1. From Dusk Till Dawn 

Dit is een serie met keiharde actie en zelfs een beetje horror. Je kunt drie seizoenen bekijken, dus er ligt genoeg voor je klaar. Het begint allemaal met een gewelddadige overval door twee mannen. Er volgt een spannende klopjacht op de twee mannen door de FBI, een Texaanse Ranger én… demonen. Dit zorgt voor een extra lading spanning en sensatie binnen deze serie. Het blijft waarschijnlijk wel bij de drie seizoenen die nu te zien zijn, want meerdere bronnen melden dat de serie gecanceld is en dus niet verder gaat. Toch de moeite waard om eens te checken!

Heb je zin in stevige actie, dan zijn deze series aanraders!

You May Also Like