5x Series & films over heksen op Netflix & Videoland

Ontdek de verschillende series over heksen op Netflix en videoland. Het is geweldig om hier van te genieten. Er zijn veel goede series te vinden. Hieronder hebben we een aantal van de beste series en films over heksen op Netflix en videoland op een rijtje gezet.

Chilling Adventures of Sabrina

Het is een serie waarin Sabrina een half mens en half heks is. Ze staat op het punt om maar liefst 16 jaar oud te worden. Ze moet op een avond een keuze maken om of heks te worden of mens. Het is moeilijker dan je zou denken. Het komt vooral door haar vrienden en vriendinnen. Ze heeft ook nog hulptroepen in de vorm van haar tantes en een neeft. Ze zijn heksen en een warlock. Het is een mooie serie. Er zijn veel demonen, satanische krachten en ook veel duivelse figuren. Er komt ook een tweede seizoen aan!

Good Witch

Het is een Hallmark serie. Het is een echte feelgood serie welke over lieve heksen gaat. Er is zelfs een stukje romantiek bij de serie. Het is een verhaal over een sceptische dokter uit de stad welke niet weet wat ze van de weduwe met de magische krachten moet doen die in een stadje woont met haar dochter.

Once Upon a Time

Er lopen veel sprookjesfiguren rond. Het is geen compleet sprookjesbos waar ook een aantal wraakzuchtige heksen zijn. Er zijn er genoeg. Het is een serie die om Emma Swan draait welke de dochter is van Sneeuwwitje en de prins. Emma gaat naar de normale wereld om haarzelf te verlossen van Sneeuwwitjes stiefmoeder. De kwaadaardige Koningin wil niet dat het een we leefden nog lang en gelukkig leven hebben. Er is maar een die de vloek ongedaan kan worden. Het gaat om Emma. De serie is zo populair dat Videoland binnenkort ook alle afleveringen beschikbaar heeft.

The Vampire Diaries

Het is een verhaal over vampieren. Er is ook een heks te vinden in de serie. Het is Bonnie Bennett. Elena is ook een belangrijke persoon. Elena is een belangrijke persoon in de serie. Ze stierf meerdere keren en wist keer op keer weer terug te komen. De magie van haar vriendengroep helpt haar keer op keer uit de brand. Ze is niet de enige heks in de serie.

Sleepy Hollow

Het is een serie waar ook aardige heksen in voorkomen. Sommige heksen zijn wat minder aardig. Ze dragen bij aan de donkere sfeer van de serie. De serie is een modern verhaal van een oud en klassiek verhaal. Het is een geweldig verhaal.

You May Also Like