Beste Post-apocalyptische films op Netflix & Videoland

Op Netflix en Videoland kun je veel films en series bekijken. Ook voor de Post-apocalyptische films moet je bij hun zijn. Het is goed om de volgende films te bekijken. We weten zeker, dat je er volop van zult genieten. We hebben een aantal van de films en series op een rijtje gezet voor je.

Ad Astra

De regisseur van de Post apocalyptische film is James Gray. Brad Pitt, Ruth Negga en Tommy Lee Jones spelen in de film mee. Ad Astra volgt de avonturen in de ruimte en is een ingenieur. Het is vele jaren geleden dat de vader van hem naar Neptunus is afgereisd om buitenaardse intelligentie op te sporen.

The Last Boy

Het is een geweldige Post Apocalyptische film welke je niet mag missen. Perry Bhandal is de regisseur en Luke Goss, Peter Guinness en Flynn Allen spelen er in mee.

Mortal Engines

De regisseur Christian Rivers heeft een geweldige film gemaakt. Het speelt zich af in een tijd vele eeuwen na de 60 minuten oorlog. De aarde is helemaal onvruchtbaar en er zijn geen brandstoffen meer. De steden zijn compleet zelfstandige stadstaten. Iedereen zoekt naar brandstoffen.

Jin-Roh: The Wolf Brigade

HEt is het jaar 2029 en Noord- en Zuid Korea willen een gezamenlijk staatsapparaat opzetten. Het gebeurt na jarenlange voorbereidingen. Niet iedereen is voor deze eenwording. Vele demonstranten laten van zich horen. Jee-woon Kim heeft de film geregisseerd en Woo-sung Jung, Hyo-ju Han en Dong-won Gang spelen er in mee.

I Think We’re Alone Now

Het is een geluk bij een ongeluk en na de apocalypse wordt een persoon een gelukkige kluizenaar. Dan komt er een tweede overlevende terug welke dus zorgt voor meer gezelschap.

It Comes at Night

Een onnatuurlijke dreiging terroriseert de wereld. Een man en een vrouw plus de zoon zoeken hun toevlucht in een verlaten woning. Het leven wordt compleet veranderd door de komst van de apocalypse. Het is een geweldige film.

You May Also Like