Beste Kinderfilms 2018 – Leukste films voor kids van dit jaar

Je kunt het voor jezelf vast wel terughalen: het gevoel van het kijken naar een mooie film toen je nog een kind was. Ademloos genieten van de leukste en spannendste verhalen. Het blijft heerlijk. Voor kinderen én ouders. Daarom hebben we voor alle kinderen en hun ouders de beste films voor kinderen van 2018 op een rijtje gezet. Er zitten films tussen die al uit zijn, maar zelfs films die nog moeten verschijnen. Dus dan heb je nog wat om naar uit te kijken!

The Incredibles 2 

Deze film is net uitgebracht! Je kent ze vast wel: het gezin vol superhelden dat in 2004 een grote hit was toen de film The Incredibles 1 uit kwam. Een hele tijd geleden alweer dus! Het heeft dus wel even geduurd voor het vervolg er was, maar je kunt hem nu gaan zien. Zoals je weet heeft elk gezinslid van deze familie superkrachten. Toch kent de familie dezelfde problemen als elke familie. In deel twee ontstaan bijvoorbeeld problemen omdat vader Bob thuis moet blijven om op de kinderen te passen, terwijl zijn vrouw ondertussen de wereld aan het redden is.

Duck Duck Goose

Deze film kwam begin 2018 al uit. Het hoofdrolspelertje van deze film is de gans Peng. Peng is nogal onverantwoordelijk en daardoor vormt hij een doorn in het oog van zijn familie. Het is dan ook niet toevallig dat juist Peng een ongeluk krijgt tijdens de jaarlijkse migratie van de ganzenfamilie. Bij het ongeluk raakt Peng zijn familie kwijt, maar ontmoet hij ook twee eendenkuikens. Deze kleine eendjes zijn hun familie ook kwijtgeraakt en willen dat Peng hen helpt. Daardoor moet Peng ineens gaan uitvogelen hoe hij zich verantwoordelijk gedraagt.

Early Man 

Ook op deze film hoef je niet meer te wachten, hij kwam in februari van dit jaar uit. Deze prachtige animatie brengt je terug bij de holbewoners die nog tussen de mammoeten leven en berenvellen dragen. Centraal in deze film staat het jonge holbewonertje Dug. Hij wordt op een dag uit zijn huisje gedreven door een rivaliserende groep. Dug is een onzeker en onhandig ventje, maar moet hierdoor laten zien dat hij de rivaliserende leider Lord Nooth aankan. Early man is een stop-motion animatiefilm en is gemaakt door de makers van Wallace & Gromit en Shaun the Sheep.

Ralph Breaks the Internet: Wreck-It Ralph 2 

Wreck-it Ralph 1 was al zeer populair, maar deel twee komt er aan! Naar verwachting in november van dit jaar. In deel één dook Wreck-it Ralph van het ene spel naar het andere spel. Dit doet hij in deel twee ook weer. Alleen is het in deel twee wel zes jaar later. En dat betekent dat Ralph te maken krijgt met het internet! En dat fenomeen wil hij gaan ontdekken. Ralph loopt tijdens deze ontdekkingstocht weer tegen allerlei nieuwe problemen, vijanden en avonturen aan. Genoeg reden om deze film te gaan zien dus!

Bovenstaande films zijn zonder twijfel de moeite waard om te gaan kijken. Voor kinderen én hun ouders.

You May Also Like