Engste vampieren series & films tot aan 2019

Er zijn veel vampieren series en films uitgebracht. Het is geweldig om hier natuurlijk volop van te genieten. Ze laten onze huiveren, maken ons bang en daarnaast ook weer nieuwsgierig en geprikkeld. Het is geweldig om de mogelijkheden te ontdekken van alle series en films welke tot aan 2019 zijn gemaakt. We weten zeker, dat ook jij volop kunt genieten van de volgende films en series vol met vampieren en enge verhalen.

Fright Night

Amy wordt door een vampier gebeten en wordt nu ook een vampier. Normaal is zij een knappe vrouw. Nu kan ze opeens heel angstig uit de hoek komen.

Blade 2

Iedereen in Blade 2 verandert in vampieren doordat ze een virus hebben. Ze worden reapers. Het zijn monsters welke alleen bloed drinken van vampieren. Vervolgens worden die vampieren ook repairs. Het zijn monsters. Wesley Snipes moet aan de bak en moet helpen. Het is geweldig.

Salem’s Lot

Het is een verfilming van een verhaal van Stephen King. Het gaat over vele vampieren welke samen naar een oud landhuis gaan. Het zijn ware bloedzuigers. Hun meester is meneer Barlow. Hij wil het hele dorp in een sekte veranderen van grote monsters. Griezelen!

The Night Flier

Nog een Stephen King verhaal. Een seriemoordenaar reist met een vliegtuig door het land. Ieder vliegveld waar gelandt wordt, wordt verandert in een groot slachthuis. Je weet direct waarom een vampier niet met de bus gaat als je hem ziet.

Nosferatu/Shadow Of The Vampire

Het gaat over een bootleg versie van een Dracula. De hoofdpersonen veranderden de namen en hebben hun eigen boek gemaakt. De Max Schreck is een unieke invulling voor de rol van Graaf Orlok.

Bekijk de films en series en geniet er van. Het is heerlijk en goed om te zien welke mogelijkheden er allemaal zijn om een spannend en eng avondje te hebben.

You May Also Like