Spannende detective series in 2019 op Netflix & Videoland

Er zijn vele verschillende detective verhalen te bekijken en te zien. Het is geweldig om de series te bekijken en te ontdekken wat er allemaal mogelijk is. Heel veel mensen hebben Netflix. Ook op Videoland zijn er veel spannende detective series om te bewonderen. In het overzicht hebben we de Nederlandse detective series overgeslagen. Wel hebben we vele andere spannende series op een rij kunnen zetten. Je kunt ze allemaal gaan bingewatchen om er volop van te genieten. Lees het artikel en kies de mooiste en spannendste series om volop van te genieten.

Mr. Mercedes

Het is een geweldige serie. Het is gebaseerd op de boeken van Stephen King. Ze laten je op het puntje van je stoel zitten. Het is zeer spannend en de sfeer is grimmig. Het is een ware aanrader. De acteurs spelen zeer goed. Het gaat om een gestoorde moordenaar, die Mr. Mercedes kwelt. Hij is een gepensioneerde politie rechercheur welke lugubere mails en brieven krijgt van de gestoorde moordenaar. De rechercheur moet op pad gaan en om opnieuw toe te slaan. Hij moet soms wel de wet overtreden.

Killing Eve

Het is een geweldige serie uit 2018. Het is een serie over twee slimme vrouwen welke een kat en muis spel spelen. Het is zeer spannend. Daarbij heb je nog het vele goede acteerwerk van Sandra Oh en ook van Jodie Comer. Het is een topserie, die je zeker een keer moet bekijken. Het is volop genieten. Gewoon doen!

Eve Polastri is een slimme bureau medewerker van MI5. Ze komt op het spoor van een psychopatische moordenaar die Villanelle heet. De vrouwen raken geobsedeerd van elkaar en er ontstaat een mooi kat en muis spel.

The Fall

Het is een favoriete serie waar twee hoofdrolspelers elkaar naar het leven staan. Het is een zeer spannende serie. Het is een ware topper waar je volop van kunt genieten. Paul Spector lijkt een brave huisvader, maar is dat helemaal niet. Hij besluipt jonge vrouwen en vermoord ze ook. De detective Stella Gibson moet hem opsporen in Belfast. Gibson kan het brein doorgronden van de seriemoordenaar.

The Wire

Deze serie moet je zeker gaan kijken. Het is een must. Het is een ware klassieker in zijn klasse en een zeer spannende politieserie. De serie is ontwikkeld door een voormalige misdaadverslaggever. Het is David Simon. De serie The Deuce is ook van hem. Ieder seizoen laat hij een ander deel van Baltimore zien. De drugshandel, de haven, de overheid, de scholen en het onderwijs  en ook de media.

The Five

Wat een spannende serie! Het kwam uit in 2016 en is nog steeds een geweldige Britse misdaadserie. Het is bedacht door Harlan Coben. Hij is een Amerikaanse bestseller auteur. Hij weet je te boeien. Je wordt continu op het verkeerde been gezet. Werkelijke erg mooi gemaakt.

Prisoners

Het is een Ijslandse serie. Het staat ook bekend als Fangar. Het is een zeer spannende serie. Je moet wel van Scandinavische series houden. Het gaat om Linda. Niemand begrijpt waarom ze haar zeventigjarige vader in coma sloeg. Was ze een drugsverslaafde? Of was ze teleurgesteld?

You May Also Like