5 Tips voor de beste truffel ervaring

Jij wil een fijne en prettige truffel ervaring hebben? Dan hebben wij 5 tips voor je zodat je de avond van je leven gaat beleven. Lees snel verder voor de tips

Een ervaring met psychedelica zoals truffels kunnen een onvergetelijke ervaring zijn voor het leven. Het kan zijn dat allerlei inzichten doet en het echt een reis wordt naar binnen. Misschien transformeert het je wel voor altijd. Maar je moet ook uitkijken met dit soort drugs. Wanneer je het gebruikt in een verkeerde setting of niet met de juiste intenties kan je namelijk een badtrip krijgen. Maar met onze tips weet je dit te voorkomen.

#1 Je gemoedstoestand

Hoe gaat het met je? Stel jij jezelf weleens deze vraag? Wanneer je truffels inneemt moet jij jezelf deze vraag eerst stellen. Wanneer jij bijvoorbeeld recent nog een psychose hebt gehad of je bent de laatste tijd behoorlijk down, dan kan je dit beter niet nemen. De werkende stof psilocybine kan namelijk bepaalde gevoelens versterken. Neem daarom alleen truffels wanneer jij in een happy state of mind bent.

#2 Je omgeving moet goed zijn

Nu is het belangrijk dat je weet waar je psychedelische drugs gaat gebruiken. In wat voor soort ruimte doe je dit en op welk moment van de dag. Wanneer je het overdag in een vertrouwde omgeving gaat gebruiken is de kans groot dat je een prettige ervaring gaat hebben. In de avond in een donker bos is bijvoorbeeld nooit een goed idee.

#3 Doe voorbereiding

Weet je wat de effecten zijn van psychedelische drugs zoals truffels? Doe onderzoek voordat je deze drugs inneemt. Weet wat je ongeveer kan verwachten en praat erover met ervaringsdeskundigen. Zo weet je zeker dat je er vol goede moed in gaat.

#4 Geen afleiding

Wanneer je echt wil gaan trippen, dan moet je zorgen dat er geen afleiding is. Dit betekent bijvoorbeeld dat je moderne technologieën opbergt. Doe de tv uit of hang er een doek overheen. Zorg ervoor dat je telefoon ligt opgeborgen. Dit allemaal zodat je voluit kan genieten van een trip.

#5 Een trip-sitter

Is er iemand in je omgeving die liever geen drugs wil gebruiken, maar wel ervaring heeft? Dan kan je hem of haar vragen om erbij te zijn wanneer jullie truffels of paddo’s innemen. Dit om ervoor te zorgen dat niemand gekke dingen gaat doen. Iemand met ervaring weet ook hoever je kan gaan en wanneer het misschien tijd is om suikers in te nemen.

Wist je dat psychedelische drugs ook kunnen werken als medicijn? Lees er hier meer over.

You May Also Like