De 5 belangrijkste cryptocurrency influencers die je moet volgen

Cryptomunten worden met de dag populairder. Je kunt niet lang op het internet surfen zonder een artikel tegen te komen over Bitcoin kopen, nieuwe cryptocurrencies, NFT’s etc. En toch zijn veel mensen nog steeds in de war over wat cryptomunten precies inhouden. Cryptocurrency influencers kunnen een laagdrempelige, leuke bron zijn voor mensen die willen leren over cryptocurrency.

Wat is een cryptocurrency influencer?

Influencers zijn experts of beroemdheden die veel volgers op social media hebben opgebouwd en als belangrijke stem worden aanzien in hun community. In dit geval dus influencers in cryptocurrency community. Cryptocurrency influencers kunnen op verschillende manieren geld verdienen, van betaalde sponsoring tot het promoten van hun eigen educatieve producten. Hun algemene succes gaat vaak hand in hand met de diensten die ze aanbieden en de grootte van de community die ze vertegenwoordigen. We bespreken de 5 belangrijkste cryptocurrency influencers volgens ons in dit artikel.

Vitalik Buterin, @VitalikButerin

Volgen op: Twitter
Tips over: Alles over cryptocurrency

Geen lijst van influencers over cryptocurrency kan compleet zijn zonder de medeoprichter van Ethereum te noemen. Opmerkelijk genoeg is Vitalik een van de jongste cryptomiljardairs. Hij wordt niet alleen gerespecteerd omdat hij de medeoprichter is van Ethereum, maar hij is ook bekend van het Bitcoin Magazine. Met meer dan 3,7 miljoen volgers op Twitter is Vitalik een cryptocurrency influencer die je absoluut moet volgen.

Michael Saylor, @saylor

Volgen op: Twitter
Tips over: Bitcoin nieuws en updates

Michael Saylor is een van de prominentere figuren in de cryptocurrency community. Met meer dan 2,4 miljoen volgers op Twitter staat Saylor bekend om zijn dagelijkse updates over wat er gebeurt met Bitcoin. Hij begon te investeren in Bitcoin als voorzitter van MicroStrategy Incorporated (MSTR), een van de eerste institutionele kopers. Saylor is een van de bekendste crypto-influencers van het afgelopen decennium geworden.

Andreas M. Antonopoulos, @aantonop

Volgen op: Twitter en YouTube
Tips over: Nieuws over de cryptocurrency markt en crypto-introductievideo’s

Met 728.000 volgers op Twitter en 317.000 abonnees op YouTube staat Antonopoulos bekend om het delen van zijn inzichten over cryptocurrency en het uitleggen van de basisprincipes van blockchaintechnologie. Antonopoulos gaat in detail in op hoe cryptocurrency werken en hij gaat vaak live op YouTube om vragen van lezers te beantwoorden over wat er in de markt gebeurt.

Ben Armstrong, @BitBoy_Crypto

Volgen op: YouTube, Twitter en Instagram
Tips over: Wat is er nieuw in de cryptocurrency markt

Ben Armstrong is vooral bekend van zijn BitBoy Crypto YouTube-kanaal, met 1,45 miljoen abonnees. In een populaire video deelt hij hoe hij $1.000 zou investeren in cryptocurrency. Het BitBoy Crypto-kanaal biedt regelmatig livestreams en updates over wat er gebeurt in de cryptpmarkt, zodat je altijd op de hoogte kunt blijven.

Layah Heilpern, @LayahHeilpern

Volgen op: Twitter en YouTube
Tips over: Bitcoin, cryptocurrency-updates en het laatste nieuws

Layah Heilpern heeft meer dan 266.000 abonnees op Twitter, waar ze vaak haar mening geeft over de voordelen van cryptocurrency. Zo zei ze in een populaire Tweet dat de beste manier om geld te verdienen in crypto is om het tegenovergestelde te doen van wat iedereen doet. Heilpern schreef ook een boek over Bitcoin en heeft haar eigen YouTube-kanaal met 31.000 abonnees.

 

You May Also Like