Beste Weerwolven TV Series

Tv series die zich richten op het bovennatuurlijke zoals vampiers zijn enorm populair. Series waarin weerwolven een rol spelen vallen in dezelfde categorie en er zijn genoeg series die de moeite waard zijn om te bekijken als je gek bent op de wezens die weerwolven heten. In sommige series hebben ze een bijrol en in sommige series krijgen ze een grotere rol toebedeeld. In ieder geval vind je hieronder de beste weerwolven tv series!

The Order

We beginnen meteen met spannend nieuws. Een paar maanden geleden werd namelijk bekend dat er een nieuwe serie verschijnt op het populaire Netflix. De serie heet The Order en draait volledig om weerwolven en tovenaars. Het is nog niet precies bekend wanneer The Order op Netflix verschijnt. Wel is bekend dat Netflix om te beginnen 10 afleveringen heeft besteld. Sam Trammell zal de hoofdrol gaan spelen in deze serie. Je kunt hem al kennen van de populaire serie True Blood. Hier speelde hij de rol van Sam Merlotte.

The Order draait om het verhaal van student Jack Morton. The Order is de naam van het geheime genootschap waar Jack zich bij aan sluit. Hierdoor komt hij terecht in een wereld vol magie, monsters en intriges. Hij ontdekt een aantal duistere familiegeheimen en vindt zichzelf in meerdere gevaarlijke machtsspelletjes. En dan waar de fans van weerwolven op zaten te wachten: Jack ontdekt een ondergrondse strijd tussen duistere magie en, je raadt het al, weerwolven!

The Vampire Diaries

Deze serie is echt een gigantische hit, zo blijkt alleen al uit de 8 seizoenen die er verschenen. Hier komen ook regelmatig weerwolven in voor. Bijvoorbeeld wanneer het personage Tyler Lockwood in seizoen twee ontdekt dat hij een weerwolf is. Maar we zullen niet teveel spoilers geven. Deze serie is zeker een aanrader voor iedereen die van weerwolven en alle andere vormen van bovennatuurlijke wezens weet te waarderen. Met 8 seizoenen kun je gelukkig ook nog wel even vooruit!

Hemlock Grove

Hemlock Grove heeft ook al 3 seizoenen op Netflix staan, en we kunnen melden dat het 3 seizoenen met heel veel bloed. De serie draait om de brute moord op een meisje, waarbij het zoeken naar de dader wordt bemoeilijkt door allerlei geheimen die zich in de stad bevinden. Mensen blijken niet altijd mensen te zijn in Hemlock Grove, maar vampiers of weerwolven.

True Blood 

We noemden deze kneiter van een serie al in het begin van dit artikel. Met maar liefst 7 seizoen ook een echte hit serie met een grote schare fans. True Blood richt zich op de wereld zoals die in de toekomst is. Een bedrijf uit Japan heeft een manier gevonden om er voor te zorgen dat vampiers gewoon kunnen leven naast normale mensen: door synthetisch bloed te maken dat voor vampiers dezelfde voedingswaarden heeft als menselijk bloed. Dit samenleven gaat echter nog niet altijd even goed. Naast vampiers komen ook weerwolven regelmatig aan bod. Een echte aanrader dus ook!

Met bovenstaand lijstje heb je een verzameling hele goede series over weerwolven te pakken. Geniet er van!

You May Also Like