Top-5 beste verwachte series op Netflix 2021

In 2021 verschijnen er weer heel wat nieuwe en grote Netflix-series. De streamingdienst luidt het nieuwe jaar dan ook in met een indrukwekkende line-up van nieuwe films en series. Daar starten ze gelijk al mee in januari 2021. 

Van geheel nieuwe series of shows tot het laatste seizoen van Modern Family. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe favoriete serie, een splinternieuwe sitcom of een interessante documentaire, het kan allemaal bij Netflix 2021. 

We hebben een top-5 gemaakt met de best verwachte nieuwkomers voor volgend jaar op Netflix. Sommige nieuwe series zijn helaas niet te zien bij de Nederlandse Netflix. Maar wees niet getreurd, je kan ze wel bekijken bij Netflix in Amerika. 

Je hebt daarvoor een Amerikaanse VPN-server nodig om je virtuele locatie te wijzigen waardoor de streamingdienst detecteert dat je in Amerika zit. Vervolgens meld jij je aan bij Netflix USA en bekijk je alsnog het grote nieuwe aanbod van de Amerikaanse Netflix. We wensen je alvast heel veel kijkplezier voor 2021!

 

#1 Modern Family – seizoen 11

Goed en slecht nieuws voor de fans van sitcom Modern Family. Het elfde seizoen van de populaire comedyserie verschijnt in de tweede helft van januari op Netflix. Helaas is dit ook meteen het laatste hoofdstuk rondom de prettig gestoorde gezinnen Pritchett en Dunphy. Modern Family draait om drie uiteenlopende gezinnen die lief en leed delen. 

 

In het laatste seizoen is Hayley moeder van een tweeling en zorgt ze samen met Dylan voor de kids. Dat gaat niet zonder slag of stoot, maar gelukkig kunnen de twee altijd rekenen op de andere familieleden. Het belooft een emotioneel afscheid te worden van onze favoriete televisiefamilie. 

 

#2 Cowboy Bebop

Netflix’s langverwachte live-action serie Cowboy Bebop van de iconische anime-serie zou oorspronkelijk in 2020 debuteren. Echter door de verwondingen die acteur John Cho opliep op de set en de coronavirus-pandemie liep het project flinke vertraging op. Gelukkig werd de productie in september van dit jaar hervat, wat betekent dat de flitsende nieuwe serie eind 2021 klaar is voor uitzending.

 

In Cowboy Bebop zien we John Cho als Spike Siegel, de leider van een groep intergalactische premiejagers. De oorspronkelijke anime is vooral bekend door zijn stijlvolle, coole en vreemde vormgeving. De hamvraag is natuurlijk of ze die vormgeving eer zullen aandoen in de live-action versie. 

 

#3 Jurassic World – Camp Cretaceous: seizoen 2

Afgelopen herfst scoorde Netflix een dikke hit met Jurassic World: Camp Cretaceous. Een tweede seizoen van deze spannende animatieserie werd dan ook al snel aangekondigd. Deze verschijnt begin 2021. In het tweede seizoen worden de onfortuinlijke kampeerders weer geconfronteerd met een nieuwe lichting dodelijke dinosauriërs. 

 

Het kamp bevindt zich aan de andere kant van Isla Nublar. Tijdens hun verblijf op Isla Nublar moeten de tieners zich verenigen om te overleven want er zijn diverse dinosaurussen uitgebroken die het eiland verwoesten. Het is een kwestie van tijd dat de dino’s het avonturenkamp bereiken.Het belooft weer een zeer spannende serie te worden met waanzinnige beelden en prachtige geluiden. 

 

#4 The Winx Saga

Deze fantasieserie voor vooral tieners is gebaseerd op de gelijknamige tekenfilmserie. De serie die duidelijk duisterder wordt dan het origineel laat feeën zien die op het magische internaat Alfea in de ‘Otherworld’ leren hoe ze hun krachten kunnen beheersen. 

Er zijn rollen voor Abigail Cowen (Bloom), Danny Griffin (Sky), Hannah van der Westhuysen (Stella), Elisha Applebaum (Musa) en Freddie Thorp (Riven). De nieuwe serie Winx Saga wordt al eind januari verwacht bij Netflix.  

 

#5 Shadow and Bone

Shadow and Bone is een fantasieserie waarin een wereld wordt verkent die in tweeën is gespleten door een enorme barrière van eeuwige duisternis. Onnatuurlijke wezens doen zich in deze wereld tegoed aan menselijk vlees. Een jonge soldaat ontdekt een kracht die haar land eindelijk zou kunnen verenigen.

De serie met acht afleveringen is gebaseerd op de Grishaverse romans van Leigh Bardugo. Netflix heeft aangekondigd dat seizoen 1 van Shadow and Bone in april 2021 wereldwijd beschikbaar is via de streamingdienst. 

 

Netflix is niet meer weg te denken

Generaties groeien op met het gemak dat je altijd en overal je favoriete serie, spannende detective of sitcom kunt kijken. Netflix is dominant, haalt tijd af van gevestigde tv-zenders en verandert levens. Daarom is deze streamingdienst ook niet meer weg te denken uit ons leven. 

Wil je niks missen, dan kan je eigenlijk in 2021 niet meer zonder de streamingdienst van Netflix Nederland en Amerika. Urenlang kun je vanuit je luie stoel tv-series en films kijken en dat zonder tussenkomst van reclames.

Het maakt niet uit waar jij je bevindt, via een internetverbinding kun je gewoon Netflix streamen. Dit maakt Netflix dan ook zo populair. Je hebt geen tv-abonnement meer nodig.

You May Also Like